Cerebrum írta:Nienna írta:Cerebrum írta:Mehet akkor egy lágy mutációs feladatsor? Tudom persze, hogy a mutációk sokszor elrettentik a kezdő tanulni vágyókat, viszont megkerülhetetlenek a nyelv használatakor, tehát mindenképpen érdemes ezekkel kezdeni a dolgot.
Én szeretnék!
Elo!
Nienna írta:Cerebrum írta:Nienna írta:Kedves Főtünde Úr!
Ha már új nyelvtan, esetleg lehetnének új gyakorló feladatok is? Ha szépen kérem?
Addig nem akarnék, amíg ki nem forr minden részlet. A névmások, ill. a rendhagyó igék ragozása pl. még mindig egy nagy katyvaszként van csak a fejemben.
Katyvasz? Azt nem kérekÉrthető, és elfogadható indok. Szívesen várok, és addig is jó lenne az is, amit megígértél alant.
Cerebrum írta:Nienna írta:Kedves Főtünde Úr!
Ha már új nyelvtan, esetleg lehetnének új gyakorló feladatok is? Ha szépen kérem?
Addig nem akarnék, amíg ki nem forr minden részlet. A névmások, ill. a rendhagyó igék ragozása pl. még mindig egy nagy katyvaszként van csak a fejemben.
Nienna írta:Kedves Főtünde Úr!
Nienna írta:Cerebrum írta:Mehet akkor egy lágy mutációs feladatsor? Tudom persze, hogy a mutációk sokszor elrettentik a kezdő tanulni vágyókat, viszont megkerülhetetlenek a nyelv használatakor, tehát mindenképpen érdemes ezekkel kezdeni a dolgot.
Én szeretnék!
Cerebrum írta:Mehet akkor egy lágy mutációs feladatsor? Tudom persze, hogy a mutációk sokszor elrettentik a kezdő tanulni vágyókat, viszont megkerülhetetlenek a nyelv használatakor, tehát mindenképpen érdemes ezekkel kezdeni a dolgot.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég