Hát nem tudom hogy nem töltött be, csak nálam nem látszott, de miután újra beállítottam, már működött.

Na mindegy.
Most lenne egy újabb ötletem (tudod, mindig megjelenek-eltűnök, mint a fronthatás

), és mert nem tudom, mennyire jó ötlet ezt ide írni, így csak nagy vonalakban vázolom, a többit pedig megkapod egy újabb privátban.
Jelentem, arra a következtetésre jutottam, hogy a Parf-en-Ereglass honlap jóformán teljes és szép lassan tökéletes is lesz.

Az egyetlen dolog, amit hiányolok kicsit, az írásrendszerek. Nem tudhatom mennyire akarsz ezzel foglalkozni, de annak idején volt fent a MTT honlapján két dokumentum Baksai Károly (_Neo) jóvoltából. Tudom, hogy te ott tag vagy -, hiszen én is onnan találtam ide annakidején

-, így arra gondoltam, neked lenne értelme elkérni a publikálás jogát tőle. (Mint tudjuk, harapnak ha bármit másol tőlük az ember.) Nekem megvan ez a két dokumentum szépen megformázva és ha _Neo megengedi, itt is meg lehetne jelentetni őket. Vagy legalább betenni a MTT megfelelő linkjét. A calligráfiáról általában pedig van egy nagyon jó doksim, az lehetne az Írás menüpont törzse, ha neked is tetszik az ötlet.

Csak jelezd légyszi, hogy jó ötlet, vagy sem, és ha annak találod, belebonyolódom a részletekbe is egy privát formájában.