Az ötlet egyébként nagyon jó. Főleg, hogy ezeknek a válaszoknak a megírásában még én is tevékenyen tudok segíteni.
Csak három kérdés van, amibe a jelenlegi formája miatt belekötnék:
A noldorint én magam nem láttam olyan sok helyen emlegetve, hogy így ki kellene emelni, szóval az a javaslatom, csináljunk egy kis összefoglalót az összes nyelvről, amelyet a Mester alkotott. Bár, hogy arra hogy lehet rákérdezni, arról fogalmam sincs.Cerebrum írta:Mi az a noldorin?
Ezzel csak az a bajom, hogy nekem nagyon magyartalan. (Javaslat: Hol tanulhatom meg a tengwás írásmódokat?)Cerebrum írta:Hol tudok megtanulni írni tengwákkal?
Ez a tetoválás nekem durva.Cerebrum írta:Szeretném magamra tetováltatni tengwákkal azt, hogy ... , és ehhez szeretnék segítséget kérni.

(Javaslat: Szükségem lenne egy tengwás írásképre (poszterhez, háttérképhez, tetováláshoz, stb.) és ehhez szeretnék segítséget kérni.)
Bár ez az utolsó olyan szolgáltatás-szagú dolog, úgyhogy ennek működtetéséhez szükségünk lesz egy külön fórumtémára, hogy szépen, egy helyre gyűjthessük majd ezeket és ne legyen káosz.
Most pedig én is nagy buzgón nekiugrok és válaszolok minden kérdésre, ahogy tudok, aztán elküldöm neked, Főtünde Urunk, és majd szépen kiszeded belőle, ami szerinted kell/nem kell.

Ez ügyben szeretném megtudni, hogy ezt a forrást mennyire tekinthetjük valósnak?
EDIT
És "lol-jajj-lol-jajj-lol-jajj"... Jó pár évvel ezelőtt, próbáltam csinálni egy normálisabb Sindarin gyűjteményt, mint ami a Tolken.hu-n van "feldarabolva". Akkor azt mondták, hogy vagy beperelnek és fizessek, vagy szüntessem meg a lapot. Bár szerintem tökre közkincs volt, amiket kimásoltam tőlük, megszüntettem egy hangos szó nélkül. Most, hogy felvetődött ez a Gy.I.K. dolog, elkezdtem turkálni a neten és szembejött a saját, régi bevezetőm (LELOPTÁK!