Köszönöm a segítséget!Amarie írta:Igen,igen!!Légyszíves segíts!!!Az Úr gonoc,nagyon gonoc!Nienna írta:Ne már! Ha az Úr pusztán gonoszsága miatt erre a képre "kárhoztatna", szívesen segítek a cserében! Engem ugyanis a frász tör ki, ha "meglátlak"!
![]()
![]()
Újdonságok
Re: Újdonságok
"- Léphet-e halandó ember a halhatatlan földre, s élhet-e tovább?
- Ezért született a világra."
Igen, igen! Légyszíves segíts!!! Az Úr gonoc, nagyon gonoc!Nienna írta:Ne már! Ha az Úr pusztán gonoszsága miatt erre a képre "kárhoztatna", szívesen segítek a cserében! Engem ugyanis a frász tör ki, ha "meglátlak"!
Ne már! Ha az Úr pusztán gonoszsága miatt erre a képre "kárhoztatna", szívesen segítek a cserében! Engem ugyanis a frász tör ki, ha "meglátlak"! 
Na, látod!!! Ezt most eltaláltad! Pontosan így nézek ki! Vagyis rád! Éppen!Cerebrum írta: (Csak a játék kedvéért beállítok mindkettőtöknek egy-egy avatárt, kíváncsi vagyok ráhibázok-e arra, amit Ti is választanátok.) Bár látnám most az arcotokat...
És, ha sürgősen nem mondod meg, hol lehet változtatni, akkor ezzel a képpel foglak kísérteni!
Kedves "ez majd máskor lesz vicces" CHE!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!! Nem nyertél!!!!!!!!! De szép próbálkozás volt!!!
Bár a régi képet szerettem, de egye kutya, macska vagy BÁRKI
, választok újat!!! Ami nem is annyira az!!! 
*Egyébként meg, mivel már jól ismerünk, így meglepetést legalább nem láttál volna az arcunkon!!
*
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!! Nem nyertél!!!!!!!!! De szép próbálkozás volt!!!
Bár a régi képet szerettem, de egye kutya, macska vagy BÁRKI
*Egyébként meg, mivel már jól ismerünk, így meglepetést legalább nem láttál volna az arcunkon!!
- Cerebrum
- Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
- Kapcsolat:
Találtam egy szuper jó avatáros oldalt, így most a galéria drasztikus változáson esett át. Mivel az új avatárok nagyobbak, a régieket töröltem, hogy egységes méretű legyen az összes. Sztem ezek iszonyú szépek, így remélem megtalálja mindenki a magának valót, és nem fog nagyon szomorkodni a megszokott régi avatárja után.
(Különben is, kell a változatosság, meg aztán új fórum dizájnhoz amúgy is új avatárok dukálnak.
)
Egyébként folyamatosan töltök még majd fel újabbakat is, azon az oldalon rengeteg jó van még, és ahogy elnézem folyamatosan frissül...
(Csak a játék kedvéért beállítok mindkettőtöknek egy-egy avatárt, kíváncsi vagyok ráhibázok-e arra, amit Ti is választanátok.
) Bár látnám most az arcotokat... 
(Különben is, kell a változatosság, meg aztán új fórum dizájnhoz amúgy is új avatárok dukálnak.
Egyébként folyamatosan töltök még majd fel újabbakat is, azon az oldalon rengeteg jó van még, és ahogy elnézem folyamatosan frissül...
(Csak a játék kedvéért beállítok mindkettőtöknek egy-egy avatárt, kíváncsi vagyok ráhibázok-e arra, amit Ti is választanátok.
Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
Nienna írta:Cerebrum írta:Raktam fel pár új emotikont.
Cerebrum írta:Raktam fel pár új emotikont.
Na, ez az amire én sem emlékszem! Csak jól nézne kis itt is!