Csak egy kicsit vesztem el, de nem végleg!

A sindarin iránti szerelem továbbra is olthatatlan, csak a kevéske tudásom berozsdásodott.

Kicsit egyszínű, vagyis kettő, esetleg három. De az "apróbetűs" részt ne szedd ki!!! Légyszíííííííííí!!! Az annyira édes!!!!Cerebrum írta:Pár dolgot muszáj volt már kicsit átkozmetikázni, többek között a főoldalon is, ami egyébként gyakorlatilag teljesen újra lett csinálva, ugyanis volt valami hiba a mátr...öhm... a kódban, amit nem találtam meg, így nemes egyszerűséggel fogtam és kitöröltem az egészet.Nienna írta:...úgy látom, a Parf nyitólapját biztosan nem hagyták érintetlenül!Tetszik!!!
Viszont a nyitólap nekem már egyre kevésbé tetszik, valahogy még mindig nem az igazi...
Pár dolgot muszáj volt már kicsit átkozmetikázni, többek között a főoldalon is, ami egyébként gyakorlatilag teljesen újra lett csinálva, ugyanis volt valami hiba a mátr...öhm... a kódban, amit nem találtam meg, így nemes egyszerűséggel fogtam és kitöröltem az egészet.Nienna írta:...úgy látom, a Parf nyitólapját biztosan nem hagyták érintetlenül!Tetszik!!!