Beszélgetés

Minden egyéb téma
Golverenil Lotheg
Aphadon (Követő)

Re: Beszélgetés

Hozzászólás Szerző: Golverenil Lotheg »

Csupán arra utaltam, hogy talán egyszerre sokan akarnának a filmben szereplő tündék közül lenni, konkrétan egyetlen tündére gondolok én... vagyis, hogy mondjam... A filmben nincs sok tünde, aki aktívabb szereplő, és e miatt az alacsony létszám miatt, talán többen is választanának egyet... tehát érted mire szeretnék kilyukadni? :D Nehéz ezen a nyelven magyarázni, na. :D
"I Aear! Nae! Ú-dirnin i Aear. Dan nûr vi gûr en-gwaith nín caeda i iest n'Aear, ar delu han pessad. Ú-achodathon nuin brethil egor nuin lelvin."
Amarie
Elvellon (Tündebarát)

Hozzászólás Szerző: Amarie »

Szép estét mindenkinek. :)
Nem tüntem el, csak egy picikét,és olvasni mindig felnéztem.
Úgyhogy tudok mindent. ;)
Csak sindarinul nem, de már pótolom a hiányosságokat. Hogy konkrétan mit? Hát... szóval mindent. :)

A történetírás vagy szerepjáték, amire utalsz, nem feltétlenül kell, hogy a GYU filmben szereplőkkel folytatódjék. Alakítasz magadnak egy karaktert, és a cselekményt lehet igazítani az eredeti helyszínekhez, szereplőkhöz, akár visszautalás formában.
"- Léphet-e halandó ember a halhatatlan földre, s élhet-e tovább?
- Ezért született a világra."
Golverenil Lotheg
Aphadon (Követő)

Hozzászólás Szerző: Golverenil Lotheg »

Hm... ez felettébb érdekes ötlet! De nem tudom, hogyan lehetne véghez vinni, hiszen a filmben vannak szereplők, akik többnek is tetszenek, utalok most arra, hogy például három ember egy karakter akar lenni. De ez csak az én gondolatom. :P
"I Aear! Nae! Ú-dirnin i Aear. Dan nûr vi gûr en-gwaith nín caeda i iest n'Aear, ar delu han pessad. Ú-achodathon nuin brethil egor nuin lelvin."
Nienna
Guldurel (Tündeboszi)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Nienna »

Inkább mással gyötröm a képzeletemet! :)))))
Cerebrum
Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cerebrum »

Képzelheted, hogy ha nem tiltanám le kapásból mindegyiknek az IP-címét, miután töröltem őket, akkor mennyien lennének... :roll:
Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
Nienna
Guldurel (Tündeboszi)
Kapcsolat:

Hogy ezek a dögök mindenhol utat találnak???!!! :evil: Most éppen 8 vendég látszik! Nem biztos, hogy mind a sindarin nyelv szépségei iránt érdeklődik!! :(
Nienna
Guldurel (Tündeboszi)
Kapcsolat:

Érdekes elképzelés... És mégis hogyan gondolnád ezt a játékot?

Ui: Amie szerint volt valamikor ilyen játék.... És persze ha már beszélünk, az ötletelés sem maradt el. :P Egy online szerepjátékos oldal szövetségi fórumában mi elkezdtünk történetet gyártani, amely a karakterek előtörténetét tartalmazta, és persze beleszőttük a szövetség aktuális eseményeit. Történetet mesélni nem rossz dolog. :)
Lyana

Hozzászólás Szerző: Lyana »

Sziasztok!
Tudom, hogy rég voltam fenn, nézzétek el nekem. >.< Idén érettségiztem, meg minden új dolog a nyakamba szakadt. :S Albérlet keresés stb... Nem tudom, hogy jó helyre írok-e egyáltalán, de amikor oldalakat keresgéltem és ráakadtam egy szerepjátékos oldalra, az ötlött a fejembe, hogy nem lenne-e jó ötlet játszani? Mármint tündés, azaz Gyűrűk Urás magyar szerepjátékos oldallal én még nem találkoztam. :S Nektek mi a véleményetek erről? :D

Élvezzétek ki a szünet utolsó pár napját és a sulikezdéshez sok sikert mindenkinek! :)
"Felnéztem az égre, s a csillagokat csodáltam. Elmerültem a fényes pontok tündöklésében, varázsuk megannyi káprázatot idézett elém. A ragyogó égitestek játszi tündérekké egyesültek, s táncukkal lelkesítették az éjt, kacajuk megnyugtatott."
Nienna
Guldurel (Tündeboszi)
Kapcsolat:

Ahh, az is jó lenne! :) Mármint a "lexikális kérdéses"! Na, akkor keresgélek tovább kvíz-motor-ügyileg! :)
Cerebrum
Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cerebrum »

Olyan négy válaszból kitalálósra gondolsz? Amúgy nem, sajna nem ismerek, de mivel én is terveztem már ide az oldalra ilyet, gondoltam majd ha rászánom magam megkérdem valamelyik admint a tolkien.hu-n, hogy olyan kvíz-alkalmazást, mint amit ott van hogyan lehet készíteni...

Én amúgy többek között olyan kvízt is csinálnék ide, ami a lexikális tudásra megy rá Középfölde világából, de természetesen sindarin nyelven. :) Még anno el is kezdtem kérdéseket gyártani, de nagyjából olyan 10-15 kérdés után inkább jegeltem a projektet, mert amíg a szótár nem lesz kész, addig úgysem tudok vele nagyon foglalkozni... Meg ugye a hülye FAQ-t is be kéne már végre fejezni, meg a keresztnevek revideálását, stb., stb. :P
Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
Válasz küldése