Újdonságok

Minden az oldallal és a fórummal kapcsolatos dolog
Cerebrum
Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
Kapcsolat:

Re: Újdonságok

Hozzászólás Szerző: Cerebrum »

Nnna, elméletileg sikerült rendesen átmenteni a fórumot ide az új tárhelyre, és úgy tűnik működik is minden, mindenesetre ha valami mégsem stimmelne, szóljatok...
Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
Cerebrum
Kapcsolat:

Na, megvan az új webtárhelye az oldalnak, mához két hétre aktiválják elméletileg, és akkor aztán költözés (remélem most már tényleg utoljára). :) Az új cím (természetesen) parf-en-ereglass.hu lesz.

(kezd már ez a hülye piros csík idegesíteni :hüm:)
Evian
Aphadon (Követő)

Hozzászólás Szerző: Evian »

Subidubi! :D Lesz mit csinálnom! Mindjárt letámadlak ezzel is privátban! ;)
"A Mesék igazak, csak hinned kell, hogy Te vagy minden Csodák forrása."
Cerebrum
Kapcsolat:

Evian írta:Hát jól van. :) Csak azért tettem a javaslatot, mert az a tapasztalatom, hogy amint linkelek valami jó cuccot a lapomhoz, addigra lehal a linkelt oldal. Persze valószínű, hogy Murphy csak engem kísért.
Hát, én a wikipédiás linket használtam hozzá, de persze ettől függetlenül lehet, hogy tényleg szólok _Neo-nak, hogy hadd töltsem fel őket ide a szerverre is, biztos nem lesz ellene kifogása...
Evian
Aphadon (Követő)

Hát jól van. :) Csak azért tettem a javaslatot, mert az a tapasztalatom, hogy amint linkelek valami jó cuccot a lapomhoz, addigra lehal a linkelt oldal. Persze valószínű, hogy Murphy csak engem kísért.
Cerebrum
Kapcsolat:

A készülő (azaz már majdnem teljesen kész) FAQ-ban lesz egy írásrendszerek rész, és ott hivatkozok is rájuk linkekkel együtt. ;)
Evian
Aphadon (Követő)

Hát nem tudom hogy nem töltött be, csak nálam nem látszott, de miután újra beállítottam, már működött. :)
Na mindegy.

Most lenne egy újabb ötletem (tudod, mindig megjelenek-eltűnök, mint a fronthatás :lol: ), és mert nem tudom, mennyire jó ötlet ezt ide írni, így csak nagy vonalakban vázolom, a többit pedig megkapod egy újabb privátban. :)

Jelentem, arra a következtetésre jutottam, hogy a Parf-en-Ereglass honlap jóformán teljes és szép lassan tökéletes is lesz. ;) Az egyetlen dolog, amit hiányolok kicsit, az írásrendszerek. Nem tudhatom mennyire akarsz ezzel foglalkozni, de annak idején volt fent a MTT honlapján két dokumentum Baksai Károly (_Neo) jóvoltából. Tudom, hogy te ott tag vagy -, hiszen én is onnan találtam ide annakidején :) -, így arra gondoltam, neked lenne értelme elkérni a publikálás jogát tőle. (Mint tudjuk, harapnak ha bármit másol tőlük az ember.) Nekem megvan ez a két dokumentum szépen megformázva és ha _Neo megengedi, itt is meg lehetne jelentetni őket. Vagy legalább betenni a MTT megfelelő linkjét. A calligráfiáról általában pedig van egy nagyon jó doksim, az lehetne az Írás menüpont törzse, ha neked is tetszik az ötlet. :)
Csak jelezd légyszi, hogy jó ötlet, vagy sem, és ha annak találod, belebonyolódom a részletekbe is egy privát formájában. :)
Cerebrum
Kapcsolat:

Nem az egészet, csak azokat a képeket töltöttem le, amik nekem tetszettek. :mos1:

Amúgy hogyhogy nem töltődött be a te avatárod? Pedig én beállítottam mindenkinek, miután átszabtam a galériát... :biz:
Evian
Aphadon (Követő)

Cerebrum írta:Kicsit átszabtam az avatár galériát, szétszedtem több kategóriára, töltöttem fel újabbakat*, és egyúttal kicsit meg is növeltem a képek méretét.

*Ugyanis újra él a Drakonis.org, ahonnét a fórum avatárjai származnak... :yes:
Kedved ne szegjem, de mi lesz, ha újra lehal? Mondjuk néhány képet megnéztem, s látom, hogy azok ezen a tárhelyen vannak... mindet lementetted?

Ja és nem mellékesen: Jó fej vagy, Főtünde Úr!
Kerestem hová lett elpakolva az avatárom (mert nem töltött be). Végignéztem az összes kategóriát, mert ugye miért is lenne a Privátban - hát erre ott van. :D
Te képes voltál külön pakolni azokat, amiket most használunk? Ez nagyon aranyos tőled! :grat:
Cerebrum
Kapcsolat:

Kicsit átszabtam az avatár galériát, szétszedtem több kategóriára, töltöttem fel újabbakat*, és egyúttal kicsit meg is növeltem a képek méretét.

*Ugyanis újra él a Drakonis.org, ahonnét a fórum avatárjai származnak... :yes:
Válasz küldése