Beszélgetés
- Golverenil Lotheg
- Aphadon (Követő)
Re: Beszélgetés
Köszönöm, és én is boldog karácsonyt kívánok, noha megelőztetek!

"I Aear! Nae! Ú-dirnin i Aear. Dan nûr vi gûr en-gwaith nín caeda i iest n'Aear, ar delu han pessad. Ú-achodathon nuin brethil egor nuin lelvin."
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!
- Golverenil Lotheg
- Aphadon (Követő)
Igen, velem is történt már hasonló... csak nem volt valami összetartó a csapat, így pár hét múlva fölbomlott a társalgás. Igazából mindenki arra várt, hogy más beszéljen helyette, és más vigye a cselekményt... ennek meg nem hiszem, hogy sok rételme van.
"I Aear! Nae! Ú-dirnin i Aear. Dan nûr vi gûr en-gwaith nín caeda i iest n'Aear, ar delu han pessad. Ú-achodathon nuin brethil egor nuin lelvin."
Támogatom.
Én játszottam már más könyv alapján készült szerepjátékkal és szerintem itt is jól meg lehetne csinálni. Igazából minden a lelkesedésen és a fantázián múlik.
Én játszottam már más könyv alapján készült szerepjátékkal és szerintem itt is jól meg lehetne csinálni. Igazából minden a lelkesedésen és a fantázián múlik.
- Golverenil Lotheg
- Aphadon (Követő)
Nos, ez nem is rossz...hmm...szalonna, tábortűz... tetszik!

Csak ötleteljetek!
Én támogatom az újításokat! 

Például a Celos folyó mellett kuporított tábortűz mellett pihegve az aznap megtett kilométerektől, egyszer csak odatoppan a Főtünde úr, és a piruló szalonnát elkívánva valahova... olyat pírit rám, az ellustálkodott nyelvóra miatt... hogy ajaj...

"- Léphet-e halandó ember a halhatatlan földre, s élhet-e tovább?
- Ezért született a világra."
- Golverenil Lotheg
- Aphadon (Követő)
Megpróbálhatom, de nem vennék rá garanciát.
Na, mindegy, szerintem nagyon jó ötlet ez a szerepezés, de úgy lenne igazán érdekes, ha mindenki külön karaktert alakítana ki magánbak A Gyűrűk urát már egyszer megírták, ott már "készen" vannak a szereplők. Miért választanánk az egyszerű utat? Szerintem sokkal izgalmasabb, ha magunk alakítjuk ki "magunkat", és nem arra törekszünk, hogy hasonlítsunk valakire. (Fejlődik a kreativitás meg minden....) Gondolkodtam azon, hogy lehetne egy történet, mondjuk egy csapat, melynek tagjai a fórum résztvevői. Lehetne egy küldetés, és különböző karakterek, különböző véleménnyel. (Utalok most arra, hogy nem muszáj csak tündéknek lenniük.) Úgy hiszem érdemes lenne ilyet csinálni, talán aktivizálhatnánk az eddig inaktív tagokat, - feltéve, ha olvasgatják a csevegőt -, és jobban összekovácsolódnánk. Persze a nyelv tanulást is belevethetnénk, mondjuk, hogy van a csapat vezetője (pl. itt azok, akik már kenik-vágják a nyelvtant), és a kis tudatlan csapattagok tőlük kérdezgethetnének, miközben haladnak a ködös fák alatt... Na jó, egy kicsit elkalandoztam, és bocsánat a novelláért. 

Magyarázd el sindarinul. 

"- Léphet-e halandó ember a halhatatlan földre, s élhet-e tovább?