Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz
Re: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz
Sziasztok! Le tudnátok írni nekem sindarin nyelven, tengwákkal, Tengwar Annatar betűtípussal azt, hogy "A csillagok ragyogják be utadat!" ?
Köszi!
Köszi!
Értem, köszönöm! 

- Cerebrum
- Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
- Kapcsolat:
Szia! A "Felhasználói vezérlőpult"-ban válaszd ki a "Profil"-t, majd ott az "Avatar szerkesztése" menüpontot. Itt a pedig ha a "Galéria megtekintése" pontra klikkelsz, akkor meg is nyílik a galéria és tádááám!
Van sokféle kategória, ezek közül lehet választani, egyszerre mindig csak az adott kategória avatárjait jeleníti meg, alapból ha jól emlékszem az Állatokat.
A rangot nem te állítod be magadnak, hanem bizonyos számú hozzászólás után kapod meg őket.
25 hozzászólás után vagy Aphadon (Követő), 50 után Elvellon (Tündebarát), 75 után Peredhel (Féltünde), 100 után Edhel (Tünde), 125 után pedig Aredhel (Nemes-tünde).

A rangot nem te állítod be magadnak, hanem bizonyos számú hozzászólás után kapod meg őket.

Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
Az avatarfeltöltést már megtaláltam, csak az a kérdésem, hogy bármilyen avatar jó-e? 

Üdv mindenkinek!
Most regisztráltam, és az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet avatart beállítani és hogy mi az hogy féltünde meg ilyesmi és hogy lehet ezt beállítani?
Előre köszönöm!
Most regisztráltam, és az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet avatart beállítani és hogy mi az hogy féltünde meg ilyesmi és hogy lehet ezt beállítani?
Előre köszönöm!

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Már sejtem mi lehet a gond. Nem tömörítetted ki a letöltött rar fájlt. 
Ha fel van telepítve valamilyen tömörítő program a gépedre, akkor elvileg ha jobb egérgombbal klikkelsz a fájlra, akkor elő kéne jönnie olyan opciónak, hogy "kitömörítés". A jelszót se feledd (mellon).

Ha fel van telepítve valamilyen tömörítő program a gépedre, akkor elvileg ha jobb egérgombbal klikkelsz a fájlra, akkor elő kéne jönnie olyan opciónak, hogy "kitömörítés". A jelszót se feledd (mellon).
A gépen Adobe Reade Reader van és az nem nyitja megCerebrum írta:Pdf fájlokat Acrobat Readerrel tudsz megnyitni, bár én inkább a Foxit Readert ajánlanám. Mindkettő amúgy ingyenesen letölthető.Zea írta:Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, h letöltöttem a nyelvtani összefoglalót és a szótárat is. De csak a nyelvtant nyitja meg a szótárral nem tud mit kezdeni
Vmi más formátumban nem lehetne felrakni vagy tudtok adni vmi ötletet h most mit csináljak?!![]()
előre is köszi

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Pdf fájlokat Acrobat Readerrel tudsz megnyitni, bár én inkább a Foxit Readert ajánlanám. Mindkettő amúgy ingyenesen letölthető.Zea írta:Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, h letöltöttem a nyelvtani összefoglalót és a szótárat is. De csak a nyelvtant nyitja meg a szótárral nem tud mit kezdeni
Vmi más formátumban nem lehetne felrakni vagy tudtok adni vmi ötletet h most mit csináljak?!![]()
előre is köszi
Sziasztok!
Vmi más formátumban nem lehetne felrakni vagy tudtok adni vmi ötletet h most mit csináljak?!
előre is köszi

Vmi más formátumban nem lehetne felrakni vagy tudtok adni vmi ötletet h most mit csináljak?!

előre is köszi

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Nem hagytam fel velük, csak mostanában nincs időm ilyesmikkel foglalkozni... 
A térkép megvan lényegében, úgy értem azt meg tudom egyedül csinálni, minden ki van már gondolva, valami kvízszerű alkalmazásra viszont tényleg szükségem volna, szóval köszi szépen, lehet, hogy élek majd a lehetőséggel.

A térkép megvan lényegében, úgy értem azt meg tudom egyedül csinálni, minden ki van már gondolva, valami kvízszerű alkalmazásra viszont tényleg szükségem volna, szóval köszi szépen, lehet, hogy élek majd a lehetőséggel.