Beszélgetés
- Cerebrum
- Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
- Kapcsolat:
Re: Beszélgetés
És ő üldözné Harryt??? Nem rémlik ilyen rész a könyvből... Bár a második tippem nekem is Greyback volt, az első Morfin...
Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
Fenrir Greyback?Cerebrum írta:Szted egyébként ki lehet az a rosszarc az előzetesben, ...?
- Cerebrum
- Kapcsolat:
Á, ugyan, tekintve, hogy a célközönség a tizenakárhány éves korosztály, ha korhatárossá tennék, az óriási bevételkiesést jelentene a gyártónak és a forgalmazóknak, azt pedig nem kockáztatnák meg...
Szted egyébként ki lehet az a rosszarc az előzetesben, akit akkor mutatnak, mikor Riddle azt mondja, hogy "I can make things move without touching them."?
Szted egyébként ki lehet az a rosszarc az előzetesben, akit akkor mutatnak, mikor Riddle azt mondja, hogy "I can make things move without touching them."?
Ahha, igen! Vajon - amilyen sötét és baljóslatú - korhatáros lesz? TD-től is a frász kitört az árvaházban.Cerebrum írta:Láttátok már az új Harry Potter film előzetesét?

Akkor mindenképpen jó nekik!Cerebrum írta:Sztem a potenciális érdeklődők nyaralnak vagy Tolkien-táborban vannak.Nienna írta:Cereb! A később érkezőknek valami rejtvényt kell megfejteni, hogy ilyen nehezen találnak ide?

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Sztem a potenciális érdeklődők nyaralnak vagy Tolkien-táborban vannak.Nienna írta:Cereb! A később érkezőknek valami rejtvényt kell megfejteni, hogy ilyen nehezen találnak ide?
Cereb! A később érkezőknek valami rejtvényt kell megfejteni, hogy ilyen nehezen találnak ide? 

Jó étvágyat neki!!!