Újdonságok
- Cerebrum
- Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
- Kapcsolat:
Re: Újdonságok
Nnna, elméletileg sikerült rendesen átmenteni a fórumot ide az új tárhelyre, és úgy tűnik működik is minden, mindenesetre ha valami mégsem stimmelne, szóljatok...
Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
- Cerebrum
- Kapcsolat:
Na, megvan az új webtárhelye az oldalnak, mához két hétre aktiválják elméletileg, és akkor aztán költözés (remélem most már tényleg utoljára).
Az új cím (természetesen) parf-en-ereglass.hu lesz.
(kezd már ez a hülye piros csík idegesíteni
)

(kezd már ez a hülye piros csík idegesíteni

- Evian
- Aphadon (Követő)
Subidubi!
Lesz mit csinálnom! Mindjárt letámadlak ezzel is privátban! 

"A Mesék igazak, csak hinned kell, hogy Te vagy minden Csodák forrása."
- Cerebrum
- Kapcsolat:
Hát, én a wikipédiás linket használtam hozzá, de persze ettől függetlenül lehet, hogy tényleg szólok _Neo-nak, hogy hadd töltsem fel őket ide a szerverre is, biztos nem lesz ellene kifogása...Evian írta:Hát jól van.Csak azért tettem a javaslatot, mert az a tapasztalatom, hogy amint linkelek valami jó cuccot a lapomhoz, addigra lehal a linkelt oldal. Persze valószínű, hogy Murphy csak engem kísért.
- Evian
- Aphadon (Követő)
Hát jól van.
Csak azért tettem a javaslatot, mert az a tapasztalatom, hogy amint linkelek valami jó cuccot a lapomhoz, addigra lehal a linkelt oldal. Persze valószínű, hogy Murphy csak engem kísért.

- Cerebrum
- Kapcsolat:
A készülő (azaz már majdnem teljesen kész) FAQ-ban lesz egy írásrendszerek rész, és ott hivatkozok is rájuk linkekkel együtt. 

- Evian
- Aphadon (Követő)
Hát nem tudom hogy nem töltött be, csak nálam nem látszott, de miután újra beállítottam, már működött. 
Na mindegy.
Most lenne egy újabb ötletem (tudod, mindig megjelenek-eltűnök, mint a fronthatás
), és mert nem tudom, mennyire jó ötlet ezt ide írni, így csak nagy vonalakban vázolom, a többit pedig megkapod egy újabb privátban.
Jelentem, arra a következtetésre jutottam, hogy a Parf-en-Ereglass honlap jóformán teljes és szép lassan tökéletes is lesz.
Az egyetlen dolog, amit hiányolok kicsit, az írásrendszerek. Nem tudhatom mennyire akarsz ezzel foglalkozni, de annak idején volt fent a MTT honlapján két dokumentum Baksai Károly (_Neo) jóvoltából. Tudom, hogy te ott tag vagy -, hiszen én is onnan találtam ide annakidején
-, így arra gondoltam, neked lenne értelme elkérni a publikálás jogát tőle. (Mint tudjuk, harapnak ha bármit másol tőlük az ember.) Nekem megvan ez a két dokumentum szépen megformázva és ha _Neo megengedi, itt is meg lehetne jelentetni őket. Vagy legalább betenni a MTT megfelelő linkjét. A calligráfiáról általában pedig van egy nagyon jó doksim, az lehetne az Írás menüpont törzse, ha neked is tetszik az ötlet. 
Csak jelezd légyszi, hogy jó ötlet, vagy sem, és ha annak találod, belebonyolódom a részletekbe is egy privát formájában.

Na mindegy.
Most lenne egy újabb ötletem (tudod, mindig megjelenek-eltűnök, mint a fronthatás

Jelentem, arra a következtetésre jutottam, hogy a Parf-en-Ereglass honlap jóformán teljes és szép lassan tökéletes is lesz.

Csak jelezd légyszi, hogy jó ötlet, vagy sem, és ha annak találod, belebonyolódom a részletekbe is egy privát formájában.

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Nem az egészet, csak azokat a képeket töltöttem le, amik nekem tetszettek. 
Amúgy hogyhogy nem töltődött be a te avatárod? Pedig én beállítottam mindenkinek, miután átszabtam a galériát...

Amúgy hogyhogy nem töltődött be a te avatárod? Pedig én beállítottam mindenkinek, miután átszabtam a galériát...

- Evian
- Aphadon (Követő)
Kedved ne szegjem, de mi lesz, ha újra lehal? Mondjuk néhány képet megnéztem, s látom, hogy azok ezen a tárhelyen vannak... mindet lementetted?Cerebrum írta:Kicsit átszabtam az avatár galériát, szétszedtem több kategóriára, töltöttem fel újabbakat*, és egyúttal kicsit meg is növeltem a képek méretét.
*Ugyanis újra él a Drakonis.org, ahonnét a fórum avatárjai származnak...
Ja és nem mellékesen: Jó fej vagy, Főtünde Úr!
Kerestem hová lett elpakolva az avatárom (mert nem töltött be). Végignéztem az összes kategóriát, mert ugye miért is lenne a Privátban - hát erre ott van.

Te képes voltál külön pakolni azokat, amiket most használunk? Ez nagyon aranyos tőled!

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Kicsit átszabtam az avatár galériát, szétszedtem több kategóriára, töltöttem fel újabbakat*, és egyúttal kicsit meg is növeltem a képek méretét.