De annak örülök, hogy Topi jól van!Cerebrum írta:Jaj, el tudom képzelni...Nienna írta:13 éves volt. De előjöttek ugyanazok az örökletes betegségek, mint az anyukájánál voltak: szívbetegség, izületi bántalmak, légzésproblémák. Aztán amikor már negyedik napja nem evett és nem ivott... akkor...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kezemben aludt el... Még mindig hiányzik...
Beszélgetés
Re: Beszélgetés
- Cerebrum
- Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
- Kapcsolat:
Jaj, el tudom képzelni...Nienna írta:13 éves volt. De előjöttek ugyanazok az örökletes betegségek, mint az anyukájánál voltak: szívbetegség, izületi bántalmak, légzésproblémák. Aztán amikor már negyedik napja nem evett és nem ivott... akkor...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
13 éves volt. De előjöttek ugyanazok az örökletes betegségek, mint az anyukájánál voltak: szívbetegség, izületi bántalmak, légzésproblémák. Aztán amikor már negyedik napja nem evett és nem ivott... akkor...
Nekem még nem megy sindarin nyelven, de azért mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!
-
Eruthalion
Rendben van, amint jutok valamire szolok es akkor esetleg adhatsz fel uj feladatokat is. 
- Cerebrum
- Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
- Kapcsolat:
Hát izé... az elég sokáig tartana.
Én inkább azt javaslom, hogy kezdd el olvasgatni a nyelvtani összefoglalót, kérdezz, ha valami nem világos, majd nézz be a "Gyakorlások" topikba, ahol számos gyakorlópéldát találhatsz.
Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
-
Eruthalion
Ennek nagyon orulok, tudnal adni egy e-mail cimet vagy itt a forumon is elmagyaraznad nekem az egesz nyelv lenyeget? De tenyleg nagyon az elejetol.
Elore is kosz!