Beszélgetés
- Cerebrum
- Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
- Kapcsolat:
Re: Beszélgetés
Jobb volna, ha átlátszó színű lenne. Teljesen átlátszó. 
Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
- Evian
- Aphadon (Követő)
Szerintem jó lett. 
"A Mesék igazak, csak hinned kell, hogy Te vagy minden Csodák forrása."
- Evian
- Aphadon (Követő)
Na, én erre most csak annyit mondok, hogy ezzel már elkelkáposztásítottalanítottátok a megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért megalkotott ötszázhatvanegymillió-hatszázhuszonkétezer-hétszázharmincegyedik golyócirkulációs inkul-stabilizátort, de ha volna kölcsönbe egy légfékbetétsüllyesztős automata indexlámpabúra szigszalagba csavarva, megbocsátanék.
Nienna! Ha megint eltűnsz, én, mint egyéb lény, megkereslek és megharaplak, aztán lesz belőled elf-vérfarkas! Olyan még úgyse volt. Szóval nem csak a tündérkeresztmamiság érdekel, hanem minden, ami publikus az utazásról, hogy mi közöd neked az érettségihez, ha a hugod vár babát(O.o?), meg minden egyéb!
Főtünde Úr! Dizájnnal kapcsolatban csak egy javaslatot tennék (igen, tudom, hogy azt mondtam, hogy nem szólok bele).
Extra főoldal -> Bal oldali menüben: Tárhely -> azon belül a középső menüben: Beállítások
Meg kellene próbálni, nem jobb-e, ha zöldre állítod a szolgáltatás panelt a jelenlegi pirosról.
Nienna! Ha megint eltűnsz, én, mint egyéb lény, megkereslek és megharaplak, aztán lesz belőled elf-vérfarkas! Olyan még úgyse volt. Szóval nem csak a tündérkeresztmamiság érdekel, hanem minden, ami publikus az utazásról, hogy mi közöd neked az érettségihez, ha a hugod vár babát(O.o?), meg minden egyéb!
Főtünde Úr! Dizájnnal kapcsolatban csak egy javaslatot tennék (igen, tudom, hogy azt mondtam, hogy nem szólok bele).
Extra főoldal -> Bal oldali menüben: Tárhely -> azon belül a középső menüben: Beállítások
Meg kellene próbálni, nem jobb-e, ha zöldre állítod a szolgáltatás panelt a jelenlegi pirosról.
- Cerebrum
- Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
- Kapcsolat:
Szelektív a hallásom, kedves Tündérkeresztmami.Nienna írta:Ejnye no! A tündérkeresztmamiság már nem is érdekel?Cerebrum írta:Hmmm... szerelmi fennforgások?
Tényleg, hogy mondod "tündéül" azt, hogy (ismerőseim által gyakran feltett kérdés, mikor húzni akarnak, a mondat ugyanis általában úgy végződik, hogy "empiriokriticizmus", "megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért", stb.
Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
Nono, nem úgy van az!
Max majd leírom sindarinul a fordítások topic-ba! 
- Evian
- Aphadon (Követő)
SZIA! 
És lol.
Engem nagyon is érdekel!
Végre újra itt vagy köztünk, szóval mesélj csak!
És lol.
Végre újra itt vagy köztünk, szóval mesélj csak!
Ejnye no! A tündérkeresztmamiság már nem is érdekel?Cerebrum írta:Hmmm... szerelmi fennforgások?
No, emberek, tündebarátok, féltündék és egyéb lények! Meghalni nem haltam meg, de néha majdnem nem éltem már!
Érettséginek vége, a hugi babát vár és én leszek a tündérkeresztmami, mindenfajta szerelmi fennforgások voltak, mindenfelé utazgattam és a munkába is maj' belehaltam! Remélem, kitartottatok és még beszél valaki sindarin nyelven ezen a poros golyóbison, akitől tanulni tudok. 
- Evian
- Aphadon (Követő)
Nekem az angol miatt megy nehezen kicsit, bár szerintem teljesen jó, amit csináltál. De azért olvass privátot.Cerebrum írta:Hát igen, nagyjából jól illusztrálja, hogy mennyire értek a honlapszerkesztéshez: csak egészen minimálisan.Evian írta:A dizájnba pedig én bele nem nyúlnék!A magam részéről imádom ami most van. Szolid, de mégis nagyon szép és egyedi.