Evian írta:...ha már ilyesmivel bohóckodik valaki és összeszed magának innen-onnan hasonló anyagokat, akkor miért nem hajlandó kiírni, hogy "ez ám nem nekem büffent fel..."
Azt speciel végül odaírta, hogy nem ő írta, de mivel kölcsönösen felcukkoltuk egymást gondolom dühében úgy gondolta, hogy ezek után már "csakazértsem" rakja ki az oldal linkjét, vagy tünteti fel a nevem.
Evian írta:Amúgy van egy egyszerű jobb klikk tiltása script, ha szeretnéd, megkeresem neked. Bár a Ctrl+C ugyanúgy működik akkor is, meg lehet vele felezni a kezdő tolvajok táborát.
Azt megköszönném.
Persze összességében nem is az a gáz, hogy lemásolnak és kiraknak anyagot az oldalról, hanem az, hogy sem meg nem kérdeznek róla, sem meg nem említik, hogy a cucc innét származik. Ez az, ami felb*szarintotta az agyam.
Evian írta:A szótár meg inkább haladjon lassabban, mint hogy félbehagyd, mert Nienna nincs.
Dehogy hagyom félbe...

Ez lesz az életművem!
Evian írta:Lehet, hogy szegény lány pont azért nem mer előkerülni, mert úgy érzi, hogy pácban hagyott a melóval.
Dehogy, dehogy. Pácnak meg nem nevezném, mert az utólagos ellenőrzést én is meg tudom csinálni, csak hát gyorsabban halad a dolog, ha ezt mégsem nekem kell, meg hát ugye több szem többet lát...
Evian írta:Én mondjuk akkor is kivárom ezt a szótárat, ha csak az ötéves tervbe fér bele. Nem sietek sehová.
Hát még a legpesszimistább kalkulációval sem tarthat egy-másfél évnél tovább, tehát ötéves terv legfeljebb akkor lesz belőle, ha (1) kómába esem 4 évre; (2) elrabolnak a földönkívüliek 4 évre vagy (3) lepottyan a jobb kezem, és egy kézzel leszek kénytelen pötyögni.
Evian írta:FAQ gondolom a menübe fog menni. Tervezel neki valami trükköset a megjelenésében, vagy csak szépen az eddigiek mintájára fog megjelenni?
Az eddigiek mintájára. Persze ha vannak ötleteid a dizájnt illetően (akár az egész oldalét tekintve), hallgatlak.
Amúgy képzeld, elkezdtem átdolgozni a Keresztnevek-et is...

Így kevésbé unalmas, mintha mindig egyetlen dolgot csinálnák, ráadásul így egyszerre lesz minden kész.
(Hmmm, ha csak fele ilyen intenzitással foglalkoznék a kutatásaimmal, mint a sindarinnal, már régen ott fityegne a nevem előtt az a kis kétbetűs rövidítés.
)