Sindarin szótár (helyzetjelentés)
Re: Sindarin szótár (helyzetjelentés)
Ügyes??? Egészen egyszerűen ... nos, hát szavakat sem találok!
De majd meglátod!!!

De majd meglátod!!!
- Cerebrum
- Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
- Kapcsolat:
Wow! Ez azt jelenti, hogy ilyen ügyes voltam? 

Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
Ezúton jelentem, hogy egy gyors áttekintés után, ami még hátra van, befejezem az átküldött teljes anyagot! Vagyis F!!! 

Megkaptam!!!!Cerebrum írta:Ki másnak szólt volna?
(Amúgy most néztem a kimenő leveleknél, hogy véletlenül a KELL doksit is elküdtem neked, ami a jegyzeteimet tartalmazza...)

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Ki másnak szólt volna? 
(Amúgy most néztem a kimenő leveleknél, hogy véletlenül a KELL doksit is elküdtem neked, ami a jegyzeteimet tartalmazza...)

Teljesen komoly volt!!!!Cerebrum írta:Nienna egyik alighanem félig meddig tréfásnak szánt megjegyzéséből kiindulva az jutott eszembe,...

Egyébként ma éjjel befejezem a D betűs szavak átnézését, különös tekintettel a külön jegyzékben megkapottakra!

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Akkor mindjárt itt is az első helyzetjelentés.
Jelenleg a G betűnél járok, tehát lassacskán a feléhez közeledek...
(Mellékesen egyébként megjegyezném, hogy mások is teljesen nyugodtan nyilatkozhatnak itt arról, hogy éppen hol tartanak.
)
Jelenleg a G betűnél járok, tehát lassacskán a feléhez közeledek...
(Mellékesen egyébként megjegyezném, hogy mások is teljesen nyugodtan nyilatkozhatnak itt arról, hogy éppen hol tartanak.

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Sindarin szótár (helyzetjelentés)
Nienna egyik alighanem félig meddig tréfásnak szánt megjegyzéséből kiindulva az jutott eszembe, hogy végülis miért ne lehetne tényleg egy ilyen helyzetjelentő topik a készülő szótárnak, így legalább látjátok milyen ütemben haladnak a munkálatok... 
Úgy becsülöm egyébként, hogy részemről még kb. négy-öt hónap, mire végigérek a szavakon, további egy vagy két hónapot pedig az utómunkálatok (javítások, kiegészítések, a PE/17 részletesebb átrágása és feldolgozása, stb. ) fognak kitenni, tehát nyárnál előbb nem nagyon hiszem, hogy elkészülne...

Úgy becsülöm egyébként, hogy részemről még kb. négy-öt hónap, mire végigérek a szavakon, további egy vagy két hónapot pedig az utómunkálatok (javítások, kiegészítések, a PE/17 részletesebb átrágása és feldolgozása, stb. ) fognak kitenni, tehát nyárnál előbb nem nagyon hiszem, hogy elkészülne...