Beszélgetés
Re: Beszélgetés
Ahh, ez tényleg nem mérvadó! Ha belegondolsz, az első, vagy a második részben meg kb. a kastély falától 10 méterre ha volt a kunyhó! 

- Cerebrum
- Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
- Kapcsolat:
Igen, de láttuk már a harmadik filmben, hogy hogyan néz ki az út a kastélytól Hagrid kunyhójáig (ugye mikor mennek megmenteni Csikócsőrt), és nekem nem rémlik ilyen magassásos, vagy mi, amiben Harry az előzetesben szalad... 

Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
És ez sem teljesen igaz, mert most olvastam, hogy Hagrid kunyhójáig biztosan eljutnak.Cerebrum írta:Dehát végig bent vannak a kastélyban...
Sziasztok.
Ha feltételezzük, hogy Greyback az, akkor lehet az a jelenet, amikor Malfoy nem meri megtenni D. megölését, és G. azt mondja: "majd én". Persze mindenféle rendezői megjelenítés által a sötétség is sitmmelne, hiszen a könyvben ott este van, persze, ez nem biztos.
Ha feltételezzük, hogy Greyback az, akkor lehet az a jelenet, amikor Malfoy nem meri megtenni D. megölését, és G. azt mondja: "majd én". Persze mindenféle rendezői megjelenítés által a sötétség is sitmmelne, hiszen a könyvben ott este van, persze, ez nem biztos.
"- Léphet-e halandó ember a halhatatlan földre, s élhet-e tovább?
- Ezért született a világra."
- Ezért született a világra."
Nem ez lenne az első dolog, ami nem ugyanolyan, mint a könyvben.
De ha arra gondolsz, hogy ez ugyanaz a jelenet lehet, amiben Harry rohan a fűben, akkor ahhoz sem lehet túl sok könyvbéli megjelenést elképzelni!

Igen, pont erre gondoltam!Cerebrum írta:Habár talán tényleg valószínűbb Greyback, bár nem tudom akkor ez melyik rész lenne, hiszen ő csak a könyv végén szerepel, mikor a Halálfalók betörnek Roxfortba...
- Cerebrum
- Kapcsolat:
Igen, csupán csak "megélik" az emléket, de úgy, mintha ők is ott lennének.
Egyébként talán az a jelenet lehetne, mikor Harry és Dumbledore annak a minisztériumi alkalmazottnak az emlékét nézik meg, aki Morfint megy letartóztatni. Talán Morfin őt nézi, és nem Harryt, csak úgy van összevágva, mintha őt nézné.
Habár talán tényleg valószínűbb Greyback, bár nem tudom akkor ez melyik rész lenne, hiszen ő csak a könyv végén szerepel, mikor a Halálfalók betörnek Roxfortba...
Egyébként talán az a jelenet lehetne, mikor Harry és Dumbledore annak a minisztériumi alkalmazottnak az emlékét nézik meg, aki Morfint megy letartóztatni. Talán Morfin őt nézi, és nem Harryt, csak úgy van összevágva, mintha őt nézné.
Habár talán tényleg valószínűbb Greyback, bár nem tudom akkor ez melyik rész lenne, hiszen ő csak a könyv végén szerepel, mikor a Halálfalók betörnek Roxfortba...
Azon az kb. 3 filmkockán nem is üldözi, csak ... nézi. De szerinted a könyv melyik jelenetében lehetne? Mert ha a könyv vége felé, akkor bőven belefér Greyback is.Cerebrum írta:És ő üldözné Harryt??? Nem rémlik ilyen rész a könyvből... Bár a második tippem nekem is Greyback volt, az első Morfin...
BTW, a könyvben Morfin sem "üldözi" Harryt, vagy csak én nem emlékszem jól? Hazamegyek és elolvasom a könyvet újra, de miért rémlik úgy nekem, hogy a Merengő segítségével csak az emlékeit "élik" meg. Márpedig azokban nem igazán lehet benne Harry, aki úgy kb. 35 évvel Morfin halála után született.
De szerintem azok a képek már nem az emlékben szerepelnek...
- Cerebrum
- Kapcsolat:
És ő üldözné Harryt??? Nem rémlik ilyen rész a könyvből... Bár a második tippem nekem is Greyback volt, az első Morfin...