Gyakorlás
Re: Gyakorlás
Csak vizsgálj nyugodtan, de néha pihenj is, jó? 

- Cerebrum
- Herdir Edhellen (Főtünde Úr)
- Kapcsolat:
Jól van, akkor amint lemegy ez a vizsgálat, amit most 24/7-ben csinálunk, kerítek rá sort. 

Na vâd hen gwanna i aglar en-amar.
Hmm?Cerebrum írta:Elo!Nienna írta:Én szeretnék!Cerebrum írta:Mehet akkor egy lágy mutációs feladatsor? Tudom persze, hogy a mutációk sokszor elrettentik a kezdő tanulni vágyókat, viszont megkerülhetetlenek a nyelv használatakor, tehát mindenképpen érdemes ezekkel kezdeni a dolgot.

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Az mi is volt?Nienna írta:Katyvasz? Azt nem kérekCerebrum írta:Addig nem akarnék, amíg ki nem forr minden részlet. A névmások, ill. a rendhagyó igék ragozása pl. még mindig egy nagy katyvaszként van csak a fejemben.Nienna írta:Kedves Főtünde Úr!
Ha már új nyelvtan, esetleg lehetnének új gyakorló feladatok is? Ha szépen kérem?Érthető, és elfogadható indok. Szívesen várok, és addig is jó lenne az is, amit megígértél alant.

Katyvasz? Azt nem kérekCerebrum írta:Addig nem akarnék, amíg ki nem forr minden részlet. A névmások, ill. a rendhagyó igék ragozása pl. még mindig egy nagy katyvaszként van csak a fejemben.Nienna írta:Kedves Főtünde Úr!
Ha már új nyelvtan, esetleg lehetnének új gyakorló feladatok is? Ha szépen kérem?

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Addig nem akarnék, amíg ki nem forr minden részlet. A névmások, ill. a rendhagyó igék ragozása pl. még mindig egy nagy katyvaszként van csak a fejemben.Nienna írta:Kedves Főtünde Úr!
Ha már új nyelvtan, esetleg lehetnének új gyakorló feladatok is? Ha szépen kérem?

Kedves Főtünde Úr!

Mégsem kaptam!
Naeth! 

- Cerebrum
- Kapcsolat:
Elo!Nienna írta:Én szeretnék!Cerebrum írta:Mehet akkor egy lágy mutációs feladatsor? Tudom persze, hogy a mutációk sokszor elrettentik a kezdő tanulni vágyókat, viszont megkerülhetetlenek a nyelv használatakor, tehát mindenképpen érdemes ezekkel kezdeni a dolgot.

Én szeretnék!Cerebrum írta:Mehet akkor egy lágy mutációs feladatsor? Tudom persze, hogy a mutációk sokszor elrettentik a kezdő tanulni vágyókat, viszont megkerülhetetlenek a nyelv használatakor, tehát mindenképpen érdemes ezekkel kezdeni a dolgot.